Opvang

Kinderopvang Zonnekinderen

Kinderopvang Zonnekinderen is een middelgrote kinderopvang organisatie met locaties in de Liemers, Lingewaard en de Achterhoek. Ons Serviceburo is gevestigd in Zevenaar. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang groeit onze organisatie nog steeds. Wij blijven ons ontwikkelen door te kijken en te luisteren naar wensen en behoeften van kinderen, ouders en maatschappelijke organisaties.

Bij ons is ieder kind het stralend middelpunt! Dit betekent dat we ieder kind als een individu de mogelijkheid bieden om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wij staan voor:

• Professionaliteit en kwaliteit.
  • Huiselijkheid.
  • Ontwikkelingsgericht werken met Startblokken.
  • Coaches inzetten voor leuke en uitdagende activiteiten.
  • Onze pijlers: Natuur en Avontuur, Sport, Cultuur, Multimedia en Wereldwijs.
IKC Binnenstebuiten is een samenwerking tussen
Kinderopvang Zonnekinderen en Stichting Wonderwijs
© 2019 IKC Binnenstebuiten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch Ontwerp Plaats55 | Technische realisatie Sieronline