Even voorstellen ...

In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij vier nieuwe medewerkers.

Na de zomervakantie start ik als leerkracht van groep 7/8 op IKC Binnenstebuiten. Ik heb er veel zin in! Ik ben Barbara van Gessel, 46 jaar. Ik woon in Elst samen met mijn man Gertjan en mijn twee kinderen; Inge van 13 jaar en Jip van 9 jaar. Iedere donderdagavond speel ik dwarsfluit in een harmonieorkest te Loenen bij Apeldoorn. Dit doe ik met veel plezier en speel inmiddels al heel wat jaren dwarsfluit. Ik speel niet alleen graag muziek, maar ik luister er ook graag naar. Daarnaast vind ik koken en lezen erg leuk. Ook ondernemen we graag dingen als gezin.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Hiervoor werkte ik een lang tijd op een basisschool in Oosterbeek. Het afgelopen half jaar werkte ik als invalskracht. Hierin miste ik het contact met kinderen, ouders en het team. Daarom ben ik erg blij dat ik na de zomervakantie mag beginnen op IKC Binnenstebuiten. Het werken met thema’s spreekt mij erg aan en vind het belangrijk om samen met kinderen een proces te doorlopen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten; dus schroom niet en loop gerust een keer binnen!

Na de zomervakantie begin ik als juf van groep 5/6. Daarom stel ik me hieronder graag even voor. Ik ben Ingrid Witjes en woon samen met mijn man Martijn en drie lieve kindjes in Doornenburg. Liem is 3,5 jaar en onze tweeling Mats en Noor zijn 10 maanden. Ik doe graag leuke dingen met mijn gezin, maar kan ook genieten van een goed boek of een mooie film. Verder houd ik van koken en bakken of om creatief bezig te zijn.

De afgelopen 13 jaar heb ik Apeldoorn gewerkt op het speciaal onderwijs. Een superleuke tijd waar ik veel heb geleerd. Nu ga ik een stuk dichter bij huis werken, wat voor mijn gezin erg fijn is. Voor mij is het een nieuwe uitdaging op IKC Binnenstebuiten waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik hoop dan ook dat we er met elkaar een mooi jaar van gaan maken!

Mijn naam is Annemarie Elkhuizen en ik verheug me er op, dat ik volgend schooljaar kom werken in groep 5/6 op IKC Binnenstebuiten. Momenteel werk ik nog in Nijmegen, ook in een groep 5/6.

Ik woon in Druten samen met mijn man Alan en twee eigenwijze konijnen, Sam en Pip. Onze dochters zijn inmiddels (bijna) afgestudeerd en wonen in hun eigen knusse huisjes. Liselotte is juf op een basisschool en Sara studeert in Delft. Op de basisschool zaten zij ook op een OGO-school en daar hebben ze veel voordeel van gehad op het VO, bij latere studies en natuurlijk hun persoonlijke ontwikkeling.

In mijn vrije tijd zie en hoor je me regelmatig muziek maken. Ik speel in een gitaarensemble en ik speel een beetje cello. Het is ontzettend leuk om samen muziek te maken, ook in de klas. Achterin hebben we een moestuin waar ik ook graag bezig ben. We verbouwen daar van alles en als we gaan koken plukken we vaak het eten uit de tuin. Ook trek ik er graag op uit en ik vind dan altijd inspiratie voor de thema’s op school.

Ik werk al heel wat jaren in het basisonderwijs en ik vind dit werk nog altijd ontzettend leuk en interessant. Hoewel ik al veel heb geleerd en gedaan met onderzoekend leren, drama en muziek, lesmateriaal maken, taal en lezen en wat al niet meer, uitgeleerd ben ik nooit en ik blijf altijd bezig. OGO past heel goed bij mij visie, persoonlijkheid en achtergrond. Ik hoop binnenkort met iedereen kennis te kunnen maken. Loop na de vakantie gezellig een keer binnen voor een praatje!

Ik ben Esther Niemantsverdriet en begin maart 2019 ben ik samen met Onno en onze twee kinderen, Cas en Sara (6 en 8 jaar) vanuit Haarlem naar Arnhem verhuisd. Dagelijks geniet ik nog van deze fijne, nieuwe plek.

Nadat ik heb gewerkt als (trainings)actrice en als projectcoördinator in het bedrijfsleven heb ik in 2014 de verkorte PABO afgerond. Daarna heb ik op verschillende scholen gewerkt. De laatste school waar ik werkte was ook een OGO-school. Het werken vanuit de betrokkenheid en interesses van kinderen heeft mij gegrepen. Met veel plezier heb ik samen met kinderen de wereld stukje bij beetje mogen ontdekken en onderzoeken. Toen ik eenmaal begonnen was om op deze manier te werken, besloot ik, dit wil ik niet meer anders. Tijdens het oriënteren op het werk, in deze voor mij nieuwe regio, ben ik specifiek op zoek gegaan naar een OGO-school. Ik ben dan ook erg blij dat ik na de zomer in groep 5/6 kan beginnen.

Naast veel tijd doorbrengen met mijn gezin, doe ik fanatiek aan sport. Op dit moment ben ik aan het trainen voor mijn derde marathon die ik in september ga lopen in Berlijn. Daarnaast doe ik graag aan yoga, speel ik piano en verbouw ik groenten in mijn mini-kas. In de vakanties (ook deze zomer) ga ik als dramacoach mee met kinderkampen van stichting de Ster. Ik ben iemand die met veel plezier en enthousiasme met kinderen werkt en heb dan ook veel zin om op IKC Binnenstebuiten aan de slag te gaan.

Meer nieuws

Draaiboek - terug naar IKC Binnenstebuiten

lees verder

Coachdagen voorjaarsvakantie 2020

lees verder

Vakantierooster schooljaar 2020-2021

lees verder

Even voorstellen ...

lees verder
IKC Binnenstebuiten is een samenwerking tussen
Kinderopvang Zonnekinderen en Stichting Wonderwijs
© 2020 IKC Binnenstebuiten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch Ontwerp Plaats55 | Technische realisatie Sieronline